TuneUp или Advanced SystemCare™ Free v3Тази статия се посвещава на потребителите на които им се налага поне два пъти в годината да кажат сакралните думи:

Компютъра ми не може да помръдне - май е за преинсталация на Windows

И ако за част от потребителите преинсталацията на операционната система е детска играчка то за голяма част от останалите това е като да скочат с бънджи без да са сигурни, че са ги вързали.

TuneUp или Advanced SystemCare™ Free v3

Тези две програми са изключително полезни в тази насока защото пред очите ми съм виждал как супер задръстени компютри тръгват като нови. Тайната се състои в това, че те откриват и поправят всички грешки в регистрите на операционната система получени в следствие на безразборно инсталираните и деинсталирани на всякакви програмки, също така почистват диска от ненужни файлове и оптимизират машината Ви в зависимост от това за какво ще я използвате – игри, интернет, видео или нещо друго.

TuneUp

Всеки обича да му е чистичко и подредено, независимо дали става въпрос за работно място, стая или домашния компютър.Много добра и полезна програмка за поддържане на добра производителност и хигиена на процесите в персоналния Ви компютъра е TuneUp. Изцяло насочена към оптимизация на основните процеси в Windows , тази програма дава на потребителя си лесна и бърза възможност да коригира неизправности , да почиства всичко, което е излишно , изготвя подробни анализи за производителността и може би едно от най-полезните свойства за обикновения потребител е , че му дава възможност изцяло да промени облика и дизайна на операционната си система, много бързо и лесно.

За съжаление TuneUp е платена програма, но за по-любопитните си има 30-дневена trial версия, която ще е напълно достатъчна да Ви убеди в разнообразните и много полезни възможности на програмата.

Красотата на интернет се състои именно във възможността да се намери нещо, което е напълно безплатно и свободно за употреба от потребителите, и по нищо не отстъпва на платените версии.В случая става въпрос за Advanced SystemCare Free v3 ,която е много сполучлив безплатен аналог на TuneUp , и се предлага съвсем свободно за масова употреба, освен това допълнително може да се качи меню на български което е много важно предимство.

И двете програми са много добри и полезни, въпрос на лична нагласа и преценка е , коя от двете ще предпочетете.Но със сигурност ,ефекта върху Вашия персонален компютър от употребата на която и да е от двете програми, ще го направи да изглежда отново непорочен и чист, като в момента на закупуването му и със сигурност ще отложите преинсталацията на операционната система за далечното бъдеще .

Няма коментари:

Публикуване на коментар