LED Прожектори

LED Прожекторите изцяло промениха концепцията за градинското осветление вече може с много по малък разход на енергия да постигнем красиво фасадно и градинско осветление.

Новите модели LED Прожектори с мощност от 10 до 100 Вата са подходящи да заменят вашите стари прожектори с мощност от 100 до 1000W като по този начин намалявате разходите си за осветление 10 пъти.Освен че са по икономични LED Прожекторите имат много по дълъг експлатационен живот LED Светодиодите работят на ниско напрежение 25-36 Волта отделят много по малко топлина от халогенните прожектори и могат да бъдат ефективно ползвани до 100 000 часа това е около 10 години без да бъдат изключвани - За разлика от халогенните прожектори чиито пури при редовно ползване всяка нощ изгарят за около една година и трябва да бъдат подменени.

Другото предимство на LED Прожекторите е че се предлагат с различни цветове светлина - Червен, Зелен, Син и Бяла светлина по този начин можете да постигнете много по впечатляващи визуални ефекти във вашата градина. Гледката на осветените през нощта дървета със синя или зелена светлина е магическа, сините прожектори правят фасадата на вашият дом да изглежда като дошла от бъдещето. Червените прожектори карат вашите фонтани да сияят като вулкани.

А най хубавото е че те вече са и на достъпна цена 10 Ватов LED Прожектор вече може да бъде намерен онлайн на цена под 20лв и което до скоро беше немислимо. Така само за няколко месеца вие ще можете да възстановите вашата инвестиция от икономия на електроенергия

Научете за най новият магазин за осветление в София от следващата ни статия

Няма коментари:

Публикуване на коментар